Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: The Mindfulness Summit

2.10.2015

The Mindfulness SummitPerjantain kunniaksi blogissa on fiilistelyä niin viikon loppumisesta kuin koko kuukauden ihan ilmaisesta Mindfulness Summitista. 


Onpahan taas ollut vauhdikas viikko. Syvät, hetkeen palauttavat hengitykset ovat olleet tarpeen monta kertaa päivässä. Kaikeksi onneksi myös pieni palauttaa äidin maan pinnalle ajatusten kiertäessä kehää aikataulujen, mukana raahattavien varusteiden ja työasioiden parissa. Missä ihmeessä olisin, jos en muistaisi ottaa niitä syviä hengen vetoja? Niiden supervoima auttaa päivän taisteluissa. 

Vietimme perjantai-iltaa rauhassa koko perheen kanssa laittaen tuoreista juureksista ihanaa ruokaa, ja laiskotellen takan ääressä. Pieni oppi pelaamaan kuva-Aliasta ja oli innoissaan oivalluksistaan. Oma nenä oli vähän liikaa näissä ruuduissa, mutta sain kuin sainkin tunnelmamusiikit soimaan Spotifysta, sykemittarin säädöt kohdalleen ja parit muut netissä hoidettavat asiat tehtyä. Kotoisa ja rento perjantaifiilis oli kuitenkin asettunu näiden seinien sisään viikonlopuksi jäädäkseen.Tietoisuustaitojen oppimiseen on nyt tarjolla hauska ja helppo tie. Lokakuun aikana on tarjolla ilmainen online tapahtuma nimeltä Mindfulness Summit. Sen aikana voi rekisteröityä kuuntelemaan nettiluentoja maailman eturivin tietoisuustaitojen asiantuntijoilta, harjoittamaan mindfulnessia ja oppimaan alan ihmisten haastatteluista. Kysessä on hyväntekeväisyysprojekti ja siksi on mahdollista lahjoittaa rahaa tai ostaa rajoittamattomia katseluoikeuksia videoihin. Tavoitteena on kasvattaa ihmisten tietoisuutta mindfulnessista ja tukea kerätyillä varoilla toisia voittoa tavoittelemattomia mindfulness tietoisuutta levittäviä organisaatioita.

Voit liittyä seminaariin blogin sivupalkin linkin kautta. Ensimmäisen päivän sessiossa puhuttiin hengittämisen voimasta, autopilotista ja siitä mistä Mindfulnessissa nyt yleensä on kysymys. Meillä on vain tämä yksi elämä. Haluatko maistaa, haistaa ja tuntea kaiken aidosti? Olisiko tarpeen opetella miten ollaan tässä ja nyt? Käy kuuntelemassa Mindfulness summitissa mistä on kyse.


Iloista, läsnäolevaa viikonloppua!


2 kommenttia:

Heli / Taikasaappaat kirjoitti...

Tämä on kiinnostava summit, juuri eilen kuuntelin ekan luennon läpi. Minä odotan erityisesti teemoja "mindfulness ja vanhemmuus" ja "mindfulness ja lapset".

Mukavaa viikonloppua!

Annina kirjoitti...

On muuten ollut ihan huippupuheenvuoroja! Ilolla olen ehtinyt suurimman osan kuunnella.