Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Käpysateessa

16.6.2013

Käpysateessa


Tässä vähän viikonlopun mökkeilykuulumisia.


Nostimme perjantain kunniaksi kytkimen ylös heti työpäivän jälkeen ja suuntasimme mökille. Matka oli tuskallinen hitaasti vedettävän peräkärryn kanssa. Aikaa ei siksi ensimmäisenä iltana jäänyt edes saunomiseen, vaan menimme suoraan nukkumaan. 


Lauantai meni ihan pelastusarmeijalle. En jaksanut nousta ylös ja lojuin puolinukuksissa pitkään. Aamiaisen jälkeen juorusin urakalla puhelimessa. Koko päivänä en saanut kuin pieniä järjestelyitä tehdyksi. Mutta onneksi sillä ei ole väliä, yritin kerrankin olla armollinen itseäni kohtaan.Hetkeksi jos siksi vaikka pysähtyi istumaan ja ihastelemään aikaansaannoksiaan, niin hiljaisuutta ei kuitenkaan ollut tarjolla. Lähipuisssa on joku linnunpesä, jonka pikkuasukkaat pitävät jatkuvaa meteliä. Niillä on varmaan nälkä ihan koko ajan. Vesisateen lisäksi oli jatkuva käpysade. On vain ajan kysymys koska saa kävystä päähän.

Pienen kanssa rakensimme palapelejä, teimme hiekkakakkuja ja heiteltiin veteen keppejä ja käpyjä. Paljon syliä ja pusuja, tankkausta päiväkodissa vietetyn ajan takia. Tärkeää oleilua kuitenkin kaikki tyynni.Sää ei ollut lauantaina kovin hyvä. Koko ajan oli puolipilvistä, tosi kova tuuli ja aina välillä satoi. 

Lauantaina illalla pääsimme vihdoin saunaan. Uiminen oli ihanaa, kuten aina! Saunan jälkeen istuin hetken terassilla katselemassa pilviä ja sadekuuroa, joka taas tuli kohdalle.


Sunnuntai valkeni kauniina. Olimme kaikki hyvin levänneitä ja reippaita, mutta onneksi päivän askareita ei ollut, vaan nautimme aamupalasta ja auringosta laiturilla koko aamupäivän. Sitten oli aika hieman siistiä paikkoja ja suunnata muutamaksi päiväksi kotiin.


Koko viikonloppu oli siis mökkielämää parhaimmillaan. Ihanaa. Onneksi tätä nyt lähiviikkoina riittää! Toivottavasti käpyjä ei sada enää ihan näin paljon juhannuksena.Ei kommentteja: