Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Pinkkiä arkea

8.3.2014

Pinkkiä arkea
Tänään oli niin kaunis auringonnousu. Aurinko oli vaaleanpunainen ja värjäsi taivaan kokonaan. Töihin kulkiessani se ei vielä ollut kovin korkealla vaan lymysi puiden takana. Hyvin virkistävää, että valonlähde viitsii näyttäytyä.
Iloa riitti illaksikin. Töistä tullessa aurinko oli vielä korkealla, koska oli vuoroni hakea pieni ja siksi lähdin aika aikaisin töistä. Lähdimme lähimetsään etsimään metsän eläimiä (pieni) ja kevään merkkejä (minä).

Pieni onneksi tyytyy aika vähään, metsän eläin tuli heti vastaan. Pupu tai oikeastaan kaksi riitti nähtäväksi. Ne puputtivat ison puun juurella ja antoivat meidän ihmetellä itseään.

Pieni tykkää taiteilla vallihautojen ylitykseen tarkoitetuilla laudoilla. Mikään ei pelota, mutta äidin iloksi eteneminen on rauhallista ja harkitsevaista. Metsässä oli paljon vihreää, mutta pääväri on harmaa. Lunta ei ole montaa kasaa jäljellä ja liukkaus ei haittaa etenemistä.


Kotipihalla teimme puutarhalle tarkastuksen, kallioilla oli pieniä jäätyneitä vesiputouksia, jotka olivat mielestämme kauniita.


Yllättävintä on kuivuus, meillä ei ollut kumisaappaita, pienellä ei ollut edes kurahousuja. Huolimatta useista pyllähdyksistä mitään ei tarvinnut ripustaa kuivumaan kotona!


Sytyttelimme ympäriinsä kynttilöitä nyt kun niitä vielä viitsii polttaa ja pimeä saapui. Söimme hyvällä ruokahalulla aiemmin tällä viikolla paistettuja blinejä. Ruuan jälkeen pötköttelimme sohvalla lukien. Täydellistä! Arkea? No siltä ei tunnu. Aika pinkkiä.


Mitä omassa arjessasi on pinkkiä?

Ei kommentteja: