Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Hengitä, hymyile ja etene hitaasti

10.2.2015

Hengitä, hymyile ja etene hitaastiMinulla on ajatus ekologisten valintojen tärkeydestä. Jokainen voi itse miettiä mitä ne sinulle ovat? Usein itse mietin millainen planeetta on 50 ja 500 vuoden päästä. Onko meillä toivoa? Päivän iloksi ja muistutukseksi Thich Nhat Hahnin ajatuksia aiheesta Elephant journal sivulta.Oma elämäntapamme on viestimme.

©       
Myötätuntoinen kuunteleminen auttaa toisia kärsimään vähemmän. Jos ymmärrämme toisten olevan samanlaisia kuin mekin, emme ole enää vihaisia heille.

©       
Tarvitsemme valaistumista, ei vain yksilöinä vaan yhteisöinä, pelastaaksemme maailman. Meidän pitää herättää itsemme. Meidän on harjoitettava tietoisuustaitoja, jos haluamme, että meillä on tulevaisuus, jos haluamme pelastaa itsemme ja planeetan.

Mother Earth by Abundance Thinkers, on Flickr

Monet ihmiset ovat elossa, ilman, että tiedostavat elossa olemisen ihmettä.

©       
Kannat äiti maata sisälläsi. Hän ei ole ulkopuolellasi. Äiti maa ei ole vain ympäristösi. Sisäistämällä kaiken toisistaan olemisen, on mahdollista päästä maan kanssa yhteyteen, mikä on korkein rukouksen muoto.

©       
Kun joku laittaa sinut kärsimään, se on siksi, että hän kärsii syvällä itsessään, ja kärsimys kiehuu yli. Hän ei tarvitse rangaistusta, hän tarvitsee apua. Tätä hän yrittää viestittää.

©       

Tietoisia valintoja tällekin päivälle!


Ei kommentteja: