Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Viikonlopun mindfulness harjoitukset

10.5.2015

Viikonlopun mindfulness harjoituksetTänä viikonloppuna annoimme aikaa vanhemmilleni. Äiti oli toivonut äitienpäivälahjaksi mökkilaiturin vesillelaskuapua. Saamansa piti, ja ajelimme heidän avukseen. Samalla pieni mökkeily antoi mahdollisuuden nauttia kevään merkeistä. Kai sitä voisi sanoa, että viikonlopun mindfulness harjoitukset tehtiin ihan vahingossa katsomalla luontoa kaikilla aisteilla.


Teimme muutaman kävelyretken kevään merkkejä etsien. Pienet olivat koiran kanssa innolla matkassa. 


Minua ihastuttivat erityisesti jo hienosti vihertävät koivut, joiden sävy on erityinen aina näin ensimmäisellä lehtien ilmaantumisviikolla.


Ketunleipien maistaminen oli eritystä hupia pienille. Ne maistuivat suolaiselle ja makealle samaan aikaan. Maa pukkaa ihanaa syötävää nyt koko ajan kaikille ketkä viitsivät kerätä. 


Näimme kävelyllä naapurin isännän, joka kertoi käen jo kukkuvan. Ja niin tosiaan kukkui, kunhan vaan maltoimme hiljentyä kuuntelemaan. Muutkin linnut lauloivat aikaisesta aamusta myöhään yöhön. Aika kesäistä jo!


Mökkijärven timantit ovat kauniita ja tarjoavat täydellisen taustan kauniille vähän vihertäville oksille.Isot valkovuokkomättäät houkuttelivat pienet keräämään mummolle äitienpäiväkimpun.


Ilta-aurinko valaisi iltasaunan aikaan kevään heräämiseltä tuoksuva metsän. Hyvät yöunet olivat kaikilla taatut.


Luonnossa oli hyvä ja helppo olla vaan tässä ja nyt ja ihmetellä kevään merkkien kauneutta. Oletko jo kokeillut?
Lue lisää edellisten keväiden juttuja:

Elämän kevät

Kevätmetsässä

Maalliskuu maan avaa

Yksin tai no hevosen kanssa

Vapaus ilman siipiäEi kommentteja: