Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Vihreyden viemä

7.6.2015

Vihreyden viemäBlogihistorian pisin postaustauko, kai. En ole ehtinyt yhtään kirjoittaa. Päässä kyllä pyörii aina välillä bloggausajatuksia. Voisin luetella pitkät listat töitä, nuhaa, yskää, puutarhatöitä, urheilusuorituksia ja mökkiremontteja syyksi. Mutta se on vaan kaikki elämää ihan tavallista. Nyt on ollut näin.

Kameran muistikortille tallentui yksi ainut kuva viikonlopun mökkitunnelmista. Siinäkin laituri on romahtaneessa tilassa ja kaipaa korjaajaa. Silti siinä voi nauttia elämästä. Kai olet jo oppinut, että sitä täydellistä elämästä nauttimishetkeä ei koskaan tule? Nyt en saa edes sitä kuvaa ladattua blogiin. Ei mene putkeen tämäkään.
Kesä ei ole Mäntyharjun mökillä vielä niin vihreä kuin Helsingissä. Tuuli riepotteli meitä ja puita koko viikonlopun. Pääasiassa aika meni pieniin mökkiaskareisiin ja paikallaan ei oltu hetkeäkään, paitsi nukkuessa. Tässä hidastamisessa ja elämästä nauttimisessa on vielä tekemistä.

Pienen kanssa on käyty keskusteluja lähiviikkojen ja kesäloman tapahtumista. Mieli laukkaa jo hänelläkin ja odottaa kovasti Linnanmäkeä ja juhannusta. Olemme yrittäneet puhua, että tässä ja nyt on hyvä olla. Nyt vaan nautitaan. Viikonlopun parhaat hetket olivat saunan jälkeen terassilla pieni sylissä hengittämässä raitista ilmaa. Silloin pienikin sanoi, että nyt on ihanaa.

Miten viikonloppusi meni?Ei kommentteja: