Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Kesä kaunis

29.6.2015

Kesä kaunisOnkohan kukaan kaipaillut? Kesälomaa on jo vähän takana. Ennen sen alkua olimme jo melontaretkellä, mutta nyt loman alettua olemme olleet hyvin vähän kotona. Siksi siis on hiljaista täälläkin. Päivitän nyt kesäkuulumisiamme. Miten oma kesäsi on alkanut?Kyllä melontareissun voi tehdä lähelle ja nauttia hienoista maisemista, leppoisasta melonnasta ja hyvästä seurasta ihan lähelläkin. 


Olimme kahden yön retkellä Suvisaaristossa, joista molemmat yöt nukuimme Stora Herröllä ja koska aloittelijoille ei ollut sopivaa tuulta visiteerasimme vain lyhyesti Kaparenilla ja Rövarenilla. 


Pääsimme oikein hyvin melonnan makuun ja nautimme luonnosta täysin siemauksin.


 Olemme pienen kanssa reissailleet vähän kahdestaan, koska puolisoni ei ole vielä lomalla. Säät eivät ole paljon suosineet, mutta jokainen pieni auringonpilkahdus on nautittu sitäkin enemmän.

Juhannusjuhlinnan jälkeen suuntasimme Naantaliin ja Muumimaailmaan muutamaksi päiväksi. Suosittelen sinne menemistä kesäkuussa arkena. Tungosta ei ollut yhtään ja hahmot leikittivät lapsia pitkän kaavan mukaan. Turussa pienet vietiin tutustumaan Turun linnaan. Siellä oli mukava kävellä ja tutustua historiaan. Reissun jälkeen rauhoituimme muutaman yön taas mökillä.


Olen kiitollinen näin alkulomasta:
©      Siitä, että pieni on jo iso ja jaksaa istua autossa ja iloita uusista paikoista. Pääsemme pienille kesälomareissuille ihan kahdestaan.
©      Pakkauslistoistani. Kattavista pakkauslistoistani. Niiden avulla olen viimeisen kolmen viikon aikana tehnyt viisi reissua. Kaksi niistä suuntautuivat tosin omalle mökille. Suosittelen varsinkin, jos tekee muutaman reissun putkeen, niin niiden avulla on suunnilleen oikeat tavarat mukana oikeassa paikassa. Kiitos, kiitos, kiitos!
©      Yhteisestä ajasta omien vanhempien, perheen, kanssa. Pienistä hetkistä ja keskusteluista, joissa välillä aina pienten lauseiden avulla tunnustetaan rakkautta. Ollaan mitä ollaan ja hyviä sellaisenaan.
©      Suurpiirteisyydestäni, jonka olen saanut opittua. En tiedä onko se tietoisuustaitojen vai iän tulosta. Minulla on ajatus, että osaan antaa asioiden järjestyä paremmin painollaan ihan itsestään. En murehdi niin paljon tulevaa.
©      Kaikesta vihreydestä, luonnon antimista ja valosta. Loma tarjoaa myös lepoa ja mahdollisuuden pitkiin yöuniin.

Niin ja kaikista reissuista ja matkustamisesta nauttii eniten kun vaan on. Tässä ja nyt. Muuten ainakaan oma hermoni ei enää kestäisi. 

Alla olevassa viimeisessä kuvassa on tämän viikon maisema. Olen pienen kanssa Ahvenanmaan Elävän ravinnon instituutissa nauttimassa ennen kaikkea olemisesta, hyvästä ruuasta, maisemista ja ehkä hieman puhdistamassa kehoani.Siitä mahdollisesti myöhemmine lisää!Ei kommentteja: