Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Lisää mindfulnessia elämään

24.8.2015

Lisää mindfulnessia elämäänSyksy on innostumisen ja kursseille ilmoittautumisen aikaa. Minullekin. Useana vuonna olen listannut mindfulness kurssi- ja koulutustarjontaa netistä eri paikkakunnilla. Enää se ei ole mahdollista. Tarjontaa ja opetusta on niin paljon.

Minulla on ajatus, että opettelen joka vuosi jonkin uuden taidon. Nyt olen ilmoittautunut valokuvauskurssille työväenopistoon. Se ei liippaa lainkaan mindfulnessia, paitsi, että senkin harjoittamiseen tarvitsen tietoisuustaitoja.

Suosittelen liittymään Facebook ryhmään nimeltä "Mindfulness Suomi". Siellä lähes kaikki, ainakin tietämäni koulutuksen tarjoavat mainostavat palveluitaan. Ja niitä on paljon.  Enää tänä vuonna 2015 ei ole mahdollista nostaa esiin kursseja ja avata niiden sisältöä.

Mindfulness on kaikessa mukana.Mitä sitten valita?
Usein kannattaa luottaa vaistoonsa ja valita puhuttelevin kurssi. Mikä on tällä hetkellä kiinnostavin näkökanta? Valitettavasti en osaa neuvoa muuta kuin lukemaan ja perehtymään tarjontaan ja kuuntelemaan omaa sisintä.

Omaa harkintaa ja ajattelua kannattaa jatkaa kurssin aikanakin. Jos joku ei tunnu hyvältä, se ei ehkä sinulle sovi. Opettajilla on suuri vastuu ja valta omaan kokemukseen perustuen jakaa osaamistaan. Opettajia on hyvin paljon ja erilaisia, mutta minulla on ajatus, että sen oman ja sopivimman opettajan varmasti löytää, mutta ei ehkä kerralla.


Kommentoi omia koulutuskokemuksiasi mieluusti tähän!


Lue lisää:

Ei kommentteja: