Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Tykättävää

22.9.2014

Tykättävää




Siitä on kohta kahdeksan vuotta kun tein Facebook tilini. Siitä on ajat suuresti muuttuneet ja naamakirja on osa jokaista päivää. Sinne saa hukattua kaikki pienetkin hetkensä ja se vie usein ihan liikaa huomiota. Mutta jos ei jotain huonoa, niin ei jotain tai oikeastaan aika paljon hyvääkin. Mitä?



Oltiin sitten Facebookista mitä mieltä hyvänsä, itse pidän siitä. Facebookin avulla saa pidettyä yhteyttä ihmisiin, joista ei muuten kuulisi mitään. Toki tiedostan, että kuulen heistä tasan sen minkä he haluavat itse Facebookiin laittaa. Elämän Flow blogissa oli hyvä kirjoitus siitä miten somen ajatteleminen ohjaa jopa kuvien ottamista. Mielestäni se on ihan ok, kunhan sen vaan tiedostaa.


Mutta niin, se hyvä puoli.

Facebookissa on myös yhteisöjen ja yksityisten eri aihepiirien ympärille perustamia sivuja. Olen liittynyt muutamiin blogin aihepiiriä sivuaviin sivuihin tai siis ”tykännyt” niistä. Pidän siitä, että näitä läsnäolon muistutuksia voi saada uutisvirtaansa joka päivä. Tyhjät sanat eivät aina ole tyhjiä tai ne voivat saada aikaan positiivisia ajatuksia tai pysäyttää.


Tässä lista tykkäämistäni sivuista:

Suomeksi

Englanniksi

Ruotsiksi



Ehkä löydät näistä jonkun sivun, josta tykätä!


Ei kommentteja: