Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Isäinpäivätunnelmaa

9.11.2014

Isäinpäivätunnelmaa
Perheemme isäinpäivä on venynyt usealle päivälle tänä vuonna. Pienen tarhassa oli jo perjantaina isille aamupala ja laulutuokio. Isät saivat hienot kortit, joissa oli isästä tärkeimmät tiedot haastateltu. Se on suloinen ja liikuttava.Lauantaina olimme kaikki hitaalla ja teimme erinäisiä ensi viikon valmisteluita. Ruokaa on laitettava, jotta viikosta selvitään. Pieni ja puolisoni kävivät metsäretkellä sillä välin kun rentouduin ratsastamalla tutulla issikalla hyvässä ohjauksessa.

Meillä oli takassa tuli ensimmäistä kertaa tänä syksynä kotona. Tietysti polttelin kaikkialla myös kynttilöitä. Tunnelma oli  hidas, vaikka päivän aikana puuhattiin yhtä sun toista.


Sunnuntai valkenee samalla tavoin kiireettä. Nautimme yhdessä balilaista raakasuklaakakkua. Korvasin sokerin hunajalla, muuten resepti on Maria Lönnqvistin käsialaa ja löytyy Elinan Chocochili blogista.

Lähden itse päiväksi ravintoluennolle ja palaan vasta myöhään kotiin nauttimaan viikon viimeisistä hetkistä yhdessä. Pieni haluaa varmaan katsoa Possea, mikä ei kyllä ole ihan lasten ohjelma.

Perusviikonloppu parhaassa seurassa on taas ladannut akut.Millainen sinun viikonloppusi oli?


Ei kommentteja: