Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Enkeleitä

6.5.2013

EnkeleitäLuen ja tutkin kaikenlaista mitä käsiini saan ja netistä löydän. Aina välillä törmään asioihin joita kaltaiseni järki-ihminen ei pysty ymmärtämään. Enkelit ovat yksi tällainen aihe ja olen yleensä jättänyt ne vähemmälle huomiolle.


Isabel Losadan Pitkä tie valaistumiseen – kirjasta opin myös vihdoin, miten suhtautua enkeleiden näkemiseen ja enkeleihin yleensä. Jo aiemmin käsittelemässäni kirjassa hän kertoo kauniilla rannalla tapahtuvasta enkelikurssista. Sen aikana oleskellaan paljon luonnossa ja annetaan sen puhua puolestaan.

star angel by AlicePopkorn, on Flickr
Isabel ja hänen kumppaninsa pohtivat kirjassa aihetta ja miettivät miten suhtautua luontoon ja kurssin vetäjään.


»Luonnossa koen aina tiettyjä tuntemuksia; ehkä ne ovat niitä yliaaltoja joista täällä oli puhetta. Joka tapauksessa ne saavat minut aina liikuttumaan, ja sen jälkeen on aina parempi olo. Ballaglass Glen ja sen ranta…ne tuntuvat minusta kodilta.»


»Jos ihmisellä on kyky kunnioittaa ja ihmetellä, ketä se liikuttaa jos hän uskoo enkeleihin?»


Niin, mitä sitten? Enkeleihin uskominen ei ole pois minulta. Ei minun tarvitse tietää onko niitä olemassa vai ei. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. En usko, että kaiken voi selittää. Luonnossa on niin paljon ihmeellisiä asioita, että ei niitä järjellä voi ymmärtää. Hyvä esimerkki on spiraali, josta Runotalon Sari kirjoitti.

Ihmettely, aloittelijan mieli on avain tarkkaan havainnointiin ja läsnäoloon. Näin aion suhtautua myös enkeleihin jatkossa.
Ei kommentteja: