Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Mökkikauden avaus

22.4.2014

Mökkikauden avausAhh, kesä on täällä ainakin hetken aikaa! Meillä oli mahtava kesän aloitus mökillä. Tosin kaikki aika meni remppahommissa, mutta ainakin nautimme edes pienistä hetkistä luonnon helmassa.Pakenimme kaupungista heti torstaina. Kaikenlaista elektroniikka oli mukana, mutta ei tullut edes konetta avattua. Vakaa tarkoitus oli blogata, koska koko viikko oli menty minuuttiaikatauluilla, joihin ei kirjoittamista mahtunut. Mutta ei, oli hieman muuta tekemistä! Pahoittelut hiljaiselosta.


Homman nimi oli mökillä pientä pintaremonttia. Kannoimme kamaa ulos mökistä, järjestelimme sitä, laitoimme valmiiksi alustat hiomisella ja maalaamiselle. Alkuvalmisteluihin meni vaikka kuinka paljon aikaa. Maalattavat pinnat pestiin huolella, ja sitten vasta päästiin maalaaman. Jälki oli hienoa, mutta kyllä kaikessa oli työtä. Niin ja hommaa jäi vielä ihan hirveästi tekemättä. Saa nähdä kuinka käy, meneekö tässä koko kesä?


Pieni sai viihdyttää itseään ja hienosti viihdyttikin.


Olkoon kuinka työleiri, mökille kannatti mennä nauttimaan epätavallisesta lämmöstä ja luonnon heräämisestä. Perjantaiaamuna heti oli verhojen takana kaunis aurinkoinen järvimaisema. Se sai hymyilemään ilosta.


Jäät olivat lähteneet maanantaina, ja pakkohan se oli jäädyttää itsensä ja käydä järvessä. Itse kykenin siihen kyllä vain saunasta, mutta pariin otteseen sentään toistin itsekidutuksen. Aika kylmän näköistä, vai mitä?


Pientä ei kylmyys paljon haitannut. Päättäväinen askel vei järveen.Puissa ei ollut vielä häivähdystäkään vihreää, vaikka silmuja kyllä oli jo aikaisoja. Maiseman yleisväri oli viimeisiä päiviä harmaa.


Paljon jäi tekemättä, palaamme pian!Kotiinpaluuta loivensi hieno auringonlasku, jota saimme ihailla pitkän matkaa.

Ei kommentteja: