Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Stressistä

24.8.2014

StressistäMonessa paikassa olen törmännyt tähän opettavaiseen tarinaan. Jaan sen tänään iloksenne.


Psykologi opetti stressin hallintaa yleisölle. Kun hän nosti lasin vettä, kaikki odottivat, että hän kysyy, onko puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä – kysymystä.
Sen sijaan, hymy kasvoillaan, hän kysyi: "kuinka raskas on tämä vesilasi?”. Arvauksia huudettiin grammojen tarkkuudella.

Hän vastasi: "Absoluuttisella painolla ei ole väliä. Se riippuu siitä, kuinka kauan pidän sitä. Jos minä pidän sitä hetken, paino ei ole ongelma. Jos pidän sitä tunnin, kättäni alkaa jo särkeä. Jos pidän sitä koko päivän, käteni muuttuu tunnottomaksi ja käsi tuntuu halvaantuneelta. Kussakin tapauksessa paino lasissa ei muutu, mutta mitä kauemmin kannattelen sitä, sen raskaammaksi se muuttuu "

The Drink and Click™ Show - EP6: Post Processing by Lotus Carroll, on Flickr


Hän jatkoi, "stressi ja huolet elämässä ovat kuin tuo vesilasi. Ajattelet ja pohdit huoliasi ja mitään ei tapahdu. Kun ajattelet niitä hieman pidempään ja ne alkavat satuttaa. Ja jos ajattelet niitä koko päivän, tunnet olevasi halvaantunut, etkä kykene tekemään mitään. "

On tärkeää muistaa päästää irti huolistasi. Niin pian kuin voit, laita kaikki taakka pois. Älä kanna niitä läpi päivän, illan ja yön.

Muista laittaa lasi alas!Lue lisää tämän blogin kirjoituksia aiheesta:

Terveysvaikutteinen metsäEi kommentteja: