Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Zeniä päivään

25.7.2014

Zeniä päivään4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos muistutuksesta, että mikä on tärkeää!

En ole yhtään kehollinen ihminen. Elän ihan muissa maailmoissa ja keho täysin unohtuu. Kun yritän olla vaan ja rentoutua ja keskittyä siihen mitä teen, mielellä on heti ihan hurjan tylsää, se haluaisi mieluiten pohtia asioita, lukea, oppia ja kerätä tietoa. On vaikea löytää tarpeeksi vahvaa inspiraatiota olla läsnä, kun mieli alkaa heti kitistä ja on levoton olo :) Olisiko sinulla antaa mitään vinkkiä, mistä löytää innostusta harjoitukseen?

Annina kirjoitti...

Niinpä, ei ole helppoa ei.

Tietoiseen läsnäoloon liitetään usein sana: Hyväksyvä. Ehkä voisit hyväksyä, että näin on nyt? Tällainen olet. Se miten harjoittamiseen saa inspiraatiota on varmaan aika yksilöllistä. Minä olen vaan päättänyt elää enemmän läsnä ja se riittää omaksi motivaatiokseni. Tänä kesänä olen "jo niin pitkällä", että blogikin on sen takia ihan hunningolla. Tie on ollut pitkä...

Toivon, että saat täältä vanhoista jutuistani inspiraatiota. Sivupalkin otsikon Mitä on mindfulness alta löytyy aloitusohjeita, joita olet ehkä katsonutkin.

tsemppiä!

Unknown kirjoitti...

Outoa zeniä, kun fokuksena on noin suuri huoli MINÄstä! No länsimaiseen ajatteluun sopii tuo yksilön loputon tarkastelu ja huoli minästä.

Annina kirjoitti...

Sanoppa muuta! Oikeassa olet!