Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Hyvästi jäi mökki

20.10.2014

Hyvästi jäi mökkiSeuraa ihan visusti viimeinen mökkiraportti tänä vuonna. Takana on ihana, ihana viikonloppu mökillä. Syksy on nyt niin pitkällä, että mökille sanottiin hyvästit. Viikonlopun aikana kaikki pihakalusteet laitettiin varastoon. vene kunnolla maihin ja grilli sisätiloihin. Mökille oli kertynyt kaikenlaista vaatetta ja tekstiiliä kesän aikana ja nyt ne täytyi sulloa kotiin ja pyykkiin. Ihan koko ruokavarastoakaan ei oltu saatu kulutettua, joten auto oli aivan umpitäynnä paluumatkalla.

Koko viikonloppua ei raadettu. Auringonlasku oli taianomaisen kaunis molempina iltoina. 


Pikkutytötkin istuivat sitä hiljaa yllättävän pitkään ihailemassa.


Lauantain keli oli mitä ihastuttavin. Aurinkoinen ilma herätti meidät ja oli ilo istua järvimaiseman äärellä mökissä lämpimässä. Yö oli ollut kylmä, hirsi ei niin nopeasti lämpiä. Takka sain meidät huurteesta sulamaan ja pian jo tuntui sille, että haluaa lähteä ulos pienelle kävelylle. 


Seurasimme jälleen kerran tuttua järven rantaa kauniille kallioille saakka. 


Koko seurue nautti huurteisen maiseman ihailusta ja auringon viimeisestä lämmityksestä.


Meillä ei ollut kiire mihinkään, haistelimme ja imimme maiseman kauneutta muistiin koko talven varalle. Maisema on jo kovin riisuttu, mutta silti tunsin taas kiitollisuutta kaikista vuodenajoistamme. Se auttaa huomaamaan kaiken kauneuden.


Syksy on toinen kevät, jolloin jokainen lehti on kukka.
~ Albert Camus


Illan pimetessä lämmitimme saunan ja olihan se ihan pakko pulahtaa vielä järveen jatkamaan pääsiäisenä alkanutta uimakautta. Jääkylmä vesi ja sauna yhdistelmä saivat veren kiertämään ja ensimmäistä kertaa koko viikkona ei paleltanut. Eli pieni dippaus todellakin kannatti!


Sunnuntai valkeni sateisena, mutta ei kovin kylmänä. Oli mitä erinomaisin hetki laittaa kaikki kuntoon ensi kesää odottamaan. Näin on hyvä nyt.Mitä omaan viikonloppuusi kuului?Ei kommentteja: