Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Olipa kerran Halloween

28.10.2014

Olipa kerran HalloweenBlogihiljaisuudesta tässä lokakuun lopulla voi syyttää Halloween juhlia. Valmistelemme tämän viikon aikana lauantaille spektaakkelia isolle joukolle ystäviä ja heidän lapsiaan. Juhlat järjestetään jo kolmannen kerran. Se tuo valmisteluihin rutiinia ja siihen ei enää mene niin paljon aikaa kun ensimmäisenä vuonna. Silloin aikaa meni melkein kuukauden päivät lähes joka päivä jotain pientä askarrellen.


Juhlissa on tietysti naamiaisteema ja suht karmaisevaa porukkaa yleensä lappaa ovista sisään. Tässä hieman kuvia edellisvuosien juhlien koristeista. Tarjoilen inspiraatiota Halloween juhliin. Ehkä innostut järjestelmään omat Halloween juhlat? Suomessa voi toki juhlia kekriä, jos amerikkalaisuus ei miellytä.

Tunnelmakuvia. Isojen juhlien järjestäminen on valinta. Haluan tavata ystäviä ja järjestää juhlat. Olen valmis tekemään töitä, suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikki vuoden aikana kertyneet haaveet, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hieno. Siitä saa iloa pitkäksi aikaa. Joudun luopumaan hieman yöunistani ja priorisoimaan juhlajärjestelyitä vapaa-ajan kustannuksella. Telkkaria ei juuri katsota muutenkaan, mutta viimeisellä viikolla saattaa jäädä myös joku jumppatunti ja ratsastuskerta väliin. Juhlat ovat sen arvoiset!


Minulla on ajatus, että juhlat lisäävät merkityksellisyyttä elämään ja ennen kaikkea iloa tähän pimeyden keskelle.Mukavaa loppuviikkoa!


Ei kommentteja: