Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Seikkailu Hangossa

29.9.2013

Seikkailu Hangossa
Palataan alkukesän lämpöön ja kauneuteen. Syksyn tullen on kiva muistella menneitä seikkailuita ja painaa mieleen miten metkaa retkeily omalla perheellä on. Sitä saattaa innostua ensi kesänäkin retkeilemään!


Meillä oli kesäkuun lopussa fantastinen viikonloppuretki Hangossa. Ajelimme perille perjantai-iltana ja leiriydyimme lämpimän kauniissa kesäillassa leirintäalueen mökkiin. Ensimmäisenä iltana pyöräilimme vähän geokätköjen perässä ja illastimme ihanassa Makaronitehtaassa. Auringonlasku oli kaunis.Lauantai kului kokonaan kätköjen perässä. Näimme saaren kauneimmat paikat ja nautimme merituulesta. 
Hiekkarantaa on Hangossa kilometritolkulla! Pidimme picnicciä rannalta löytyneellä pöydällä ja ihastelimme maisemaa.Vanhan kappelin muistokiven teksti on pysäyttävä.


Tällä rinteellä oli muinoin kappeli, josta säteillyt hengen valo johdatti esi-isiämme kuuntelemaan. 
Hiljentynyt voi vieläkin kuulla tuulen kuiskivan heidän vaiheistaan ja uskostaan.Koko päivän pyöräilyn jälkeen pizza maistui erinomaiselta! Uskomatonta, mutta meistä alle puolen kilometrin päässä asuva pariskunta istui samaan pöytään. Emme tunteneet ennestään, mutta juttelimme kaikenlaista hyvän illallisen lomassa. Lähinnä Hangon kauneus oli päälimmäinen juttuaihe.


Tyypillinen hankolainen rantakoppi sopii sekin kuin nyrkki silmään.
Näitä pitsihuviloita riittää!


Auringonlasku oli jälleen henkeäsalpaavan kaunis leirintäalueen rannalla.


Sunnuntaina löysimme keskeltä metsää alttarin. Sen luo oli juhlallista tulla.


Kaikista hienoin ranta vei meidät nauttimaan jälleen yhdestä kohtaamisesta ihmisen kanssa, joka taas on mökkimme lähistöllä töissä. Sattumaa, kaikki on sattumaa ja ohimenevää tässä elämässä. Meillä oli antoisa juttuhetki luonnon rauhassa.


Mannerheimin kahvilaan lounaalle mennessämme vastaan tuli taas sattumalta spinningohjaani. Hanko tuntui maagiselta!


Näkymä lounasravintolan terassilta.Haimme vielä muutamia kätköjä, mutta ehdottomasti hienoin paikka oli tuulimyllyjen katveessa.Meidän kuului mennä Hankoon. Viikonloppu oli upean onnistunut ja sen antamalla energialla jaksoi pitkään!Ei kommentteja: