Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Energiasta

16.12.2013

EnergiastaJos et ole sattunut huomaamaan, alkaa vuoden pimein aika olla ohi. Jos ihan tarkkoja ollaan se taitehetki koittaa tänä vuonna 21. joulukuuta klo 19:11. Viikon päästä on siis jo talvipäivänseisaus ja siitä alkaa päivä pidentyä. Jippii!Tänä pimeänä aikana olen paljon pohtinut energiaa ja sen määrää. Tässä ote aiheesta Robin Sharman kirjasta Munkki joka myi Ferrarinsa.


Kirjassa pitkän tovin munkkien kanssa viettänyt mies kertoo elämän tosiasioita ystävälleen. Heidän juttunsa oli tässä vaiheessa kestänyt jo pitkään.

En tuntenut itseäni lainkaan väsyneeksi. Kun kerroin sen Julianille, hän hymyili jälleen. ”Olet taas oppinut yhden valaistuneen elämän periaatteen. Väsymys on suurimmaksi osaksi mielen luomaa. Väsymyksen valtaan joutuvat ihmiset, joiden elämästä puuttuu suunta, ja joilla ei ole unelmia.

Väsymyksesi oli siis pelkkää mielen tuotosta, paha tapa, jonka mielesi on kehittänyt eräänlaiseksi kainalosauvaksi paetakseen ikävystyttäviä tehtäviä. Tänä iltana olet mitä ilmeisimmin lumoutunut kertomastani ja innokas kuulemaan minulle paljastetut viisaudet.

Mielenkiinto ja asiaan keskittyminen antavat sinulle energiaa. Tänä iltana mielesi ei ole vaellellut menneisyydessä eikä tulevaisuudessa. Se on keskittynyt tiukasti nykyhetkeen ja keskusteluumme, jos otat tavaksesi ohjata mielesi keskittymään käsillä olevaan hetkeen, sinulla tulee aina olemaan rajattomasti energiaa kellonajasta riippumatta.Energy 2011 - Mainstage (PLAY) by Scamelot, on FlickrPs. Yksi käytännön asia: Muista D-vitamiini! Minulla on ajatus, että sen riittävä määrä veressä auttaa kestämään pimeyttä.Ei kommentteja: