Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Tutki. Uneksi. Löydä.

31.12.2013

Tutki. Uneksi. Löydä.Uuden vuoden ajatuksia ei paljon ole. Minulla on, kuten aina tähän aikaan vuodesta, muutama ajatus siitä miten entisestään voisi yksinkertaistaa kaikkea. Saatan kirjoittaa niistä hieman myöhemmin. Uneksin, analysoin, mietin ja pohdin vielä hieman tulevaisuutta.

Suosittelen tekemään tilaa tulevalle kuten Sandy opastaa blogissaan: Vapaaksi mielen pyörteestä, tilaa tulevalle

Blogi tulee jatkumaan jonkinlaisella tahdilla. Opin edelleen paljon tästä kirjoittamisesta ja muutenkin harjoittaminen pysyy blogin avulla mielessä. Opiskeltavaa, mielenkiinnon kohteita, tutkittavaa ja keskusteltavaa on vaikka kuinka paljon. 


Lähde: HS 28.12.2013

Teen töitä ensi vuonnakin sen eteen, että elämä olisi yksinkertaista ja helppoa. Tietoisuustaidot auttavat siinä. Minulla on ajatus, että olen löytänyt... jotain. Tunnistan itselleni tärkeät asiat, osaan priorisoida niitä ja saan energiaa kun murehdin vähemmän. Pyrin vain olemaan kaiken kanssa tapahtui mitä tapahtui ja lisäämään elämään sellaista mistä pidän. 

Olen kiitollinen elämästä.

Aion jatkaa näin uutena vuotena 2014!


Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.


~Mark TwainTähän on hyvä päättää vuosi. Iloista vuodenvaidetta!


Ei kommentteja: