Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Ei välitöntä paniikkia

20.4.2013

Ei välitöntä paniikkia 

Hidas viikko takana. Aikaa on ollut vaikka mihin. Väsyneenä ei jaksa ja väsymys painaa, koska olin töissä melkein koko viime viikon lopun. Toisekseen aikaa on saanut, kun meillä ei ole ollut nettiyhteyttä. Koska ei voi roikkua netissä kaikkia iltoja, ehtii tekemään vaikka mitä muuta. On aikaa pötköttää sohvalla koko perhe yhdessä kasassa tekemättä yhtään mitään. Ota pala rauhaa. Se tekee oikeasti hyvää. Suosittelen kokeilemaan!
 

Telkkari menee meillä aina nettiyhteyden myötä, tai siis ei voi katsoa tallennuksia. Olin ensin siitäkin surullinen, mutta sitten laskin, että olen muistaakseni katsonut tänä vuonna telkkaria tasan kolme tuntia, kolme jaksoa Duudsoneita. Eli ei välitöntä paniikkia siis telkkarin puuttumisestakaan.

Perjantai-ilta oli vielä viikon huipuksi täynnä toimintaa. Kävimme peräkärryllä hakemassa ensin kaverilta ostamamme sohvan ja koska nettiyhteys ei halua toimia, meidän piti mennä hakemaan vielä uusi modeemi läheisestä kauppakeskuksesta. Mummi oli ruokkinut lapsen, mutta meillä oli muilla nälkä. Sattumien kautta muistin pari lehtikirjoitusta Leppävaaran vihreästä ravintolasta. Sinne siis.

Paikka oli täynnä paikallisia maahanmuuttajia. Se lupaa aina hyviä makuja ja tosiaan ei tarvinnut pettyä. Tunnelma ravintolassa oli aito, välitön ja haluan kirjoittaa läsnä oleva. Kaikki ihmiset olivat siellä siksi, että halusivat olla ja nauttia tunnelmasta. Perjantai-ilta tuntui kiireettömältä. Munakoiso kasvispadassani oli kanttarelleja ja lihansyöjän sisäfile ja kepakko saivat erinomaiset arvosanat. Leipä oli tuoretta ja maukasta. Ei niin kerta kaikkiaan mitään valittamista.


Illan kruunasi tietysti se, että ehdimme hakemaan modeemin ja saimme nettiyhteyden vielä pystyynkin.

Tahdoin jakaa kokemuksen siksi, että hereillä ja valppaana hetkessä eläminen avaa mahdollisuuksia. Vaikka olimme väsyneitä kaikki, muistin kehutun ravintolan olemassaolon. Yksinkertainen rauhallinen oleminen sai meidät nauttimaan pienestä palasta rauhaa syödessämme.
 

mä tarviin tän hetken tarviin tän hiljaisuuden
haluan palan rauhaa kuun siltaa katsellen


no liikaa meteliä mahtui viikkoihin edellisiin
nyt korvat piippaa mieli vajoo ajatuksiin sekaviin

tahdon tämän hetken ittelleni omistaa
taas huomenna oon vahvempi

mä voin taas kohdata maailmaa

~ Klamydia - Pala Rauhaa

 

Ota pala rauhaa. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

 

 

Ei kommentteja: