Kevät on pitkällä, tai ainakin huijaa olevansa, koska melkein kaikki lumi on jo
sulanut. Kotipihan kivetystä oli pakko käydä vähän harjaamassa. Se oli talven
jäljiltä niin hiekkainen ja roskainen. Kevään tulon huomaa myös viherkasveista
sisällä. Valo vaikuttaa niihin silmin nähden kasvua lisäävästi. Aamuisin ja
iltaisin on jo ihanan valoisaa.
Oma viikonloppuni oli täynnä mieluisaa tekemistä. Lauantaina kävin Zen Expo messuilla kaapelitehtaalla.
Siellä oli paljon hyvinvointialan yrittäjiä ja oli ilo nähdä messujen
laajenneen jo isoon saliin. Tapahtuman pääosassa oli jooga, mutta ravintovalmentajien,
hyvinvointia lisäävien ruokien ja vitamiinien myyjiä on yhä kasvava joukko.
Tapahtumassa oli useita Mindfulnesspalveluita tarjoavia yrittäjiä. Olipa Basam
Books jopa uudistanut useiden kirjojensa kannet painamalla niihin suurella
Mindfulness. Eli suurta läsnäolobuumia taidamme elää yhä edelleen. Kuuntelin jälleen Henkka Hyppöstä aiheesta Pelko. Päätin kirjoittavani siitä aiheesta lisää lähiaikoina.
Kotiin päästyä teki
mieli suklaata ja toteutin välipalaksi himoni tietysti vegaanisena, sokerittomana ja soijattomana. Tässä mukaeltu resepti Emmi-Liian
raaka Snickers jäätelöstä.
Laita blenderiin:
- Kaksi pientä banaania pakastimesta jäisinä
- Desi vettä tai kylmää pakuriteetä
- Desi proteiinijauhetta (käytin herneproteiinia)
- Desi raakakaakaojauhetta
- Kymmenen mantelia
- Kaksi ruokalusikallista jotain pähkinävoita
Blendaa jäätelöksi. Säädä
tarpeen mukaan veden määrää.
Koristeeksi mulperimarjoja
ja tai kaakaonibsejä
Nauti!
Illasta osan rentouduin
sohvalla takkatulen valossa. Sunnuntai meni kaksissa lasten juhlissa ja nyt on
sitten "ihan valmis" kohtaamaan alkavan viikon haasteet!
Iloa viikkoosi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti