Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Täydellinen päivä

1.4.2011

Täydellinen päivä

Just a perfect day” – Täydellinen päivä soi ihan koko ajan päässä. Tänään on täydellinen päivä, EIKÄ tämä edes ole aprillia.

Olen hetkessä kiinni. Syytän sitä kaikesta. Oltiin pienen kanssa lasten liikuntakerhossa ja ensimmäistä kertaa pieni oli aivan innoissaan kaikista ryömimis- ja kiipeämisjutuista, puhumattakaan kaikista loruista ja lauluista. Pienen iloa oli ihastuttavaa seurata.

Kotona söimme kiireettä lounasta. Ruoka oli molempien mieleen ja söimme siitä nauttien. Tässä vaiheessa päivän täydellisyys iski tajuntaani. Eikä siinä vielä kaikki! Pieni pääsi vaunuihin uupuneena lepäämään ja oli äidin vuoro kuntoilla ystävän kanssa juoruillen reipas kävelylenkki. Iltapäivää äiti on saanut viettää tässä koneella kaikessa rauhassa pienen nukkuessa. Päivän kruunaa vielä illanvietto ystävien luona.

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa! Tai ennemminkin kun on hetkessä kiinni. Ei menneessä eikä tulevassa. Vaan tässä ja nyt. Rauhassa.
african pygmy hedgehog by Adam Foster | Codefor, on Flickr

Viikon kuluessa olen ollut kiitollinen kummallisesta aikaansaamispuuskasta jota kesti jopa pari päivää. Järjestelin ja järjestin kaikenlaista pientä. Olen myös hyvin kiitollinen jo pitkään kotona viettämästäni ajasta pienen kanssa ja vielä kiitollisempi tulevista kuukausista, jotka vielä saan kotona viettää.

Ei kommentteja: