Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Yksinkertaisempaa elämää VIII

3.10.2012

Yksinkertaisempaa elämää VIII

Jatkan kirjoittamista elämän yksinkertaisemmaksi tekemisestä. Tänään vuorossa on kysymyksiä elämän suunnasta, jotka eivät olleet lainkaan helppoja. Elämän yksinkertaistaminen tuntuu olevan mahdollista vain sen avulla, että opettelee tietämään mitä oikeasti tarvitsee.
.:Mitä haluat elämääsi?:.

Haluan elämääni viisautta ottaa riittävän rauhallisesti kaikissa tilanteissa. Kaipaan myös inspiroivaa ja luovaa seuraa ja ideoita. Ihan vaan siksi, että siitä saa niin paljon energiaa ja itsetuntemusta. Usein tämä tarkoittaa niiden mahdollisuuksien löytämistä elää yhä läsnä olevammin.

Yksi toive on kasvattaa fyysistä voimaa ja kuntoa jaksamisen tueksi. Sen eteen olen valmis tekemään töitä.

Ja tietysti haluan aikaa kirjoittaa yhä enemmän ja enemmän tätä blogiani.


The Path to Unknown Destiny: Life by д§mд, on Flickr


.:Mitä haluat pois elämästäsi?:.

Tämä on aika vaikea kysymys. Muutamia ihmisiä, aika paljon romua ja yhden auton nyt ainakin haluaisin pois elämästäni. Ihmisiä lukuun ottamatta olen jo sivunnut näitä aiheita. Ihmisiin en välitä tässä mennä.

Tietysti haluaisin pois stressiä, ja siksi vietän nyt ”pipo löysemmälle” syksyä. Jonkin verran helpottaa, että en ole niin kova siivoamaan ja kotona ei kaikki tarvitse olla niin tip top.

Näissä pois elämästä haluttavissa asioissa ehkä voisi jokainen miettiä osaltaan, voisiko niihin johonkin saada apua jostain?.:Mistä olet kiitollinen?:.

Olen kirjoittanut ajoittain paljonkin kiitollisuudenaiheistani. Niistä tärkeimmät pysyvät: Olen kiitollinen terveydestäni, perheestäni ja kodistamme. Olen kiitollinen vakituisesta työstäni ja mahdollisuuksistani harrastaa liikuntaa ja liikkua paljon luonnossa. Kiitollisuuden aiheita löytyy jokapäiväisestä elämästä vaikka kuinka paljon. Suurin osa asioista on oikein hyvin.
Päivän kysymykset:
  1. Mitä haluat elämääsi?
  2. Mitä haluat pois elämästäsi?
  3. Mistä olet kiitollinen?


Ei kommentteja: