Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Kehon ja mielen viisaus 17. Saat sen mitä tilaat

1.7.2012

Kehon ja mielen viisaus 17. Saat sen mitä tilaat


Tänään on vuorossa Kehon ja mielen viisaus kirjan sekalaiset viimeiset muistiinpanot ja ajatukset. Olkaa hyvät!

.:Tulkinnanvaraista:.Ongelman käsite on pelkästään käsite, tilanteen tulkinta. Ajattelu muuttaa tilanteen ongelmaksi. Elämässä ei ole ongelmia, vaan tilanteita, jotka vaativat sen hetken olosuhteeseen ja haasteeseen sopivaa reagointia. Sitä paitsi, kenellä on ongelma?Voiko lähestyä asioita niin, että toimii joka tilanteessa asiaan kuuluvalla tavalla hetki hetkeltä? Luo niin saat. Siihen kiteytyy kaikki mielen rakennusprojektit. Mielen sepitteet ovat aineettomia ja haihtuvia, ja sellaiseksi ne tulisi tunnistaa. Jopa harjoitusihanne ja ajatus harjoittamisesta ovat sepitettä. Ei ole toista parempaa hetkeä olla tietoinen tai tilaisuutta pysyä hereillä. Haluatko pitää siitä kiinni?


Tay Bridge Sunset, Dundee by féileacán, onFlickr.:Kaikki muuttuu:.Ylimielisyys takertuu muuttumattomuuteen, kun luulemme voivamme hallita asioita. Kaikki on pysymätöntä. Ylimielisyys sepittää tarinaa.Samsara viettelee nukkumaan, koska hereillä oloon on haasteellista sitoutua. Sen sijaan voisimme luottaa omaan mielen ja sydämen malttiin, niiden ei tarvitse kertoa mitään, vaan ne voivat olla saapuvilla, pysyä avoimina ja tietoisina, toimia pelottomasti ja rakastavasti tietoisuudesta käsin, vailla odotuksia sen edessä, miten asiat todella ovat juuri nyt.

.:Loppusanat:.Kuolema on ohjelmoitu elämään. Monien täysin terveiden solujen on kuoltava jotta elävä organismi voi kasvaa ja optimoida itsensä. Sillä tavalla kuolemme vähän niin kuin joka päivä synnymme vähän. ”Se, joka kuolee ennen kuin kuolee, ei kuole kuollessaan.”Miksi odottaa yhtään kauempaa maailman alkamista?

Lue edelliset osat:
Kehon ja mielen viisaus 1. Elinikäinen haaste
Kehon ja mielen viisaus 2. Meditaatio ei sovi heikkohermoisille.

Kehon ja mielen viisaus 3. Ei takertumista
Kehon ja mielen viisaus 4. Ei mitään
Kehon ja mielen viisaus 5. Suunta
Kehon ja mielen viisaus 6. Rakennusteline
Kehon ja mielen viisaus 7. Yleisavain
Kehon ja mielen viisaus 8. Enemmän elossa

Kehon ja mielen viisaus 9. Eri asioita
Kehon ja mielen viisaus 10. Mielenmaisema
Kehon ja mielen viisaus 11. Istu henkesi edestä
Kehon ja mielen viisaus 12. Harjoittamisen tuet
Kehon ja mielen viisaus 13. Kiepahdus tietoisuudessa – kohtisuora todellisuus
Kehon ja mielen viisaus 14. Kotiinpaluu


Ei kommentteja: