Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Kantava voima

6.11.2012

Kantava voima

Kävin katsomassa kehutun James Bondin ennakkonäytöksessä pari viikkoa sitten. Niin ja mitä tekemistä sillä on tietoisen läsnäolon kanssa? 


No ei paljon mitään, paitsi, että yhdessä elokuvan tiukimmista käännekohdista valovoimainen pääkonna Raoul Silva istuu eristyssellissään jalat ristissä. Asento ei ole aivan oikeaoppinen, mutta hänet kuvataan keskittyneenä hengittämässä. Silva meditoi! 

En löytänyt hänestä kuvaa juuri sitä meditointikuvaa, mutta tässä kuva hänestä eristyssellistä. Laittakaa vinkkiä jos oikea kuva jostain löytyy!


Lähde: gamezone.com


Konnan täydellinen suunnitelma on juuri pääsemässä käyntiin täysillä. Hänen mielensä on täysin keskittynyt tähän hetkeen. Hän tietää kuka hän on, missä hän on ja miksi hän on siellä. Vuosien kidutus on saanut hänet oppimaan, että voima on meissä jokaisessa sisällä. Ei ole mitään muuta. Näin ainakin haluan ajatella.Uutisissa on ollut paljon tarinaa myös suomalaisen raskaan sarjan nyrkkeilijän Robert Heleniuksen valmistautumisesta seuraavaan otteluun pitkän tauon jälkeen. Hänen valmistautumisessaan on myös meditointi mukana. Kuka lie häntä opettaa, kun ei paljon aiheesta kerro.

Lue lisää:

2 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Tuo Bond ei voi olla huono, kun se on Sam Mendesin ohjaama.

Missäköhän vaiheessa nyrkkeilijän meditaatio on siinä pisteessä, että hän haluaa keskittää energiansa johonkin muuhun kuin ihmisten mäiskimiseen?

Blogisi on mielenkiintoinen ja tulen kommentoimaan jatkossakin!

Annina kirjoitti...

Bond oli laatutavaraa jälleen kerran. Suosittelen!

Se on kumma juttu miten istuminen pistää ajattelemaan arvojaan, ja jopa ammattiaan. Näin voi kenelle vaan käydä.

Kiitos Hoo ja mieluusti saa kommentoida!