Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Syys

30.9.2012

Syys

Eilen Tampereelle ajaessa silmä lepäsi syksyä ihastellessa. Monessa paikassa metsä hohkasi keltaisen ja punaisen eri väreissä. Ruska on parhaimmillaan.


Sain nauttia syksyn väreistä tänään ratsastamassakin. Olimme reippaana aamulla tallilla jo yhdeksän pintaan. Sateen uhka sai meidät vetämään kunnon varusteet niskaan. Poneja ei koskaan haittaa lähteä lenkille, oli sää mikä hyvänsä.


Pellot on puitu. Saisi sataa vähän vähemmän, niin pääsisi niille ratsastamaan ilman uppoamisen pelkoa. Kaikki mahdolliset keltaisen sävyt ovat esillä. Se on nyt vallitseva väri. Paikoitellen puissa on jo enemmän paljaita oksia, kuin lehdellisiä.


Kotiin ajaessani aurinko tuli esiin. Kotikylän raitilla on rivissä vaahteroita. Niistä yksi on vielä ihan vihreä, yksi ihan kirkkaan keltainen ja kolmas täysin punainen. Aurinko osui tähän rivistöön. Taivas oli vielä tummien pilvien peitossa niiden takana. Värit olivat täydelliset!


Olen tänään kiitollinen raittiin ilman annoksestani ihanien islanninhevosten selässä. Autumn is all Enkando by sunnywinds, on FlickrKirkkaana syysaamuna, 
kun vain kuura enää pitää lehtiä puissa, 
haluan irrota
auringon napsaisemana.

~ Risto RasaEi kommentteja: