Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Parhaat lääkärit myös tulevana vuonna

31.12.2011

Parhaat lääkärit myös tulevana vuonnaKiitos opettavasta ja fantastisesta ensimmäisestä kokonaisesta blogivuodesta kuuluu kaikille teille lukijoille! Kiitos paljon!

Teidän määränne on koko ajan kasvanut ja aina välillä joku kommentoikin. Yhteys tekee kirjoittamisesta merkityksellistä, vaikka omaksi opikseni koko ajan kirjoitan. Ja oppia on toden totta tuntunut tulleen! Blogille asettamani tavoite pitää sen avulla tietoinen läsnäolo mielessä toimii. Siksi aion jatkaa myös ensi vuonna! Blogi tulee jatkumaan kirjasarjoilla ja pienillä huomioilla arkipäivästä.

Blogin syntymäpäivänä saatujen kommenttien perusteella teillä ei ole suuria muutostoiveita kirjoitusten suhteen. Muutin RSS-feediin koko tekstin ja olen julkaissut muutaman ”tieteellisemmän”tutkimuksen esittelyn. Tietoisen läsnäolon hyödyistä ihmissuhteissa olen kirjoittanut Alaks Olee blogin puolella. Lähinnä mielenterveysaihetta on kirjan Vapaudu mielesi vallasta ja ala elää käsittely. Katsotaan jos jatkossa siitä löytäisin jotain lisää tarinaa. Inspiroitumisesta kirjoitin Andyn pyynnöstä. Ilokseni voin siis todeta kaikkiin huutoihin vastatun!


Reflections of Earth (3) (Explored) by Express Monorail, on Flickr


Kaikki blogin aihepiiriin liittyvät kysymyksen, toiveet ja kommentit ovat aina tervetulleita. Onnellista ja tietoista uutta vuotta kaikille näin lainatuin sanoin;


The best six doctors anywhere
And no one can deny it
Are sunshine, water, rest, and air
Exercise and diet.
These six will gladly you attend
If only you are willing
Your mind they'll ease
Your will they'll mend
And charge you not a shilling.
                   - Wayne Fields
Ps. Odotan edelleen nimimerkin xvaara yhteydenottoa, jotta saisit synttäriarvontakirjasi.
4 kommenttia:

Jenny B-H kirjoitti...

Löysin blogisi vasta hiljattain, mutta aion seurata kirjoituksiasi mielenkiinnolla jatkossakin! Hyvää tätä vuotta sinulle :)

Annina kirjoitti...

Kiitos samoin, hienoa vuotta 2011! Tervetuloa lukemaan. Vierailen varmasti vastavuoroisesti sinun blogissasi.

Anne kirjoitti...

Suuret kiitokset itsellesi Annina. Olen nyt jonkin aikaa seurannut blogiasi ja samaan aikaa muutenkin kiinnostunut mindfulness-aiheista, jotenkin blogisi on toiminut oikein hyvänä innoittajana ja nostanut esiin monia kiinnostavia aiheita.
Kirjoittamisen iloa edelleen ja muutenkin hyvää vuoden alkua!

Annina kirjoitti...

Mukava kuulla Anne! Tietoista vuoden alkua sinullekin!!!