Ei niin, että mitenkään rankka viikko olisi ollut. Mutta silti on kiva, että on perjantai ja voin jakaa viikon varrella kokemani kiitollisuudet kanssanne. Maailmassa on niin paljon pahaa ja kärsimystä. Kiitollisuutta tarvitaan tämän kärsimyksen sijaan muistuttamaan kaikesta siitä mikä on hyvin!
- Tänään olen kiitollinen raittiista ilmasta jota sai vetää keuhkojen täydeltä aamukävelyllä
- Liikunta on tuonut kiitollisuuden tunteita elämääni kahdesti tällä viikolla. Olen kiitollinen päästyäni pitkästä aikaa yhden lempiohjaajani spinningtunnille, joka vaatii paljon ja antaa vielä enemmän – nimittäin tehoja. Aiemmin viikolla olin todella kiitollinen kaivatusta adrenaliiniryöpystä kunnon hikitreenissä. Se puhdistaa mieltä.
- Lisäksi olen viikolla ollut syvästi kiitollinen vertaistuesta. Se on yksinäinen jolla ei ole ketään, jolta kysyä neuvoa ja jonka kanssa vertailla kokemuksia.
Tiedotusvälineistä seuraan ainoastaan nettiä ja pieninä annoksina radiota. Pääasia on, että itse valitsee tietoisesti mitä ottaa mielensä rakennusaineiksi. Sinne on niin paljon tunkemassa tavaraa, kärsimystä ja turhuutta.Tänään aion kotitöitä tehdessä jakaa huomioni useaan kohteeseen. En tee tietoisen läsnäolon harjoitusta samalla, vaan rakennan mieltä hyvälaatuisella informaatiolla. Valinnan varaa on niin paljon. Pitäisi päättää jatkanko itsensä kehittämisgurun Steve Pavlinan kuuntelua vai kuuntelenko joitain Thich Nhat Hahnin puheita, joita on you tube pullollaan. Näillä voi hyvin tietoisesti korvata television katselun ja kasvaa. Ehkä kuuntelen näitä. Kumpikin on noin 10 minuutin pätkä.
Thich Nhat Hanh- Mindful Movements
When you calm your body and your emotions, teaches Zen master Thich Nhat Hanh, you restore yourself, and you restore peace to the world around you. On mindful movements, this renowned teacher of mindfulness meditation guides you through a series of gentle exercises created specifically to cultivate a joyful awareness of the body and breath.
Thich Nhat Hanh- Emptiness
What is emptiness? What is non-self? Thich Nhat Hanh explains the meaning of this word in this classic dhamma talk (about 20 years ago).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti