Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Harjoituksia ja kiitollisuutta

3.11.2010

Harjoituksia ja kiitollisuutta

.:Tiistain iltaistuminen:.
Olin taas yläkerrassa ja harjoitukseen tuli käytettyä vain 11 minuuttia ilman kellon vahtimista. Laskeminen on edelleen ”uudella” tekniikalla vaikeaa ja teen koko ajan virheitä. Huomaan myös pidentäväni hengitystä ja se ei ole nyt harjoituksen tarkoitus. Poisoppimisen tuska siis on vallalla edelleen.

Portaista ei mitään uusia havaintoja.
The Chain by ...-Wink-..., on Flickr

Kiitollisuus tänään on seurausta hyvästä seurasta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos mielenkiintoisesta blogista! Yritän itsekin opetella olemaan läsnä ja hiljentymään, välillä vähän paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Kertoisitko välillä, miten olet mielestäsi edistynyt ja onko tullut takapakkia? Onko lähipiirisi tietoinen mindfullnessista ja harjoituksistasi, ja onko kukaan huomannut sinussa muutoksia?

-Hanna

Antiloop kirjoitti...

Hei,

Kiitos kommentistasi! Mukavaa että muitakin "harjoittajia" löytyy.

Olen kovin alussa tässä prosessissa. Ainoat kirjoitus jossa toistaiseksi käsittelen edistymistäni ovat "About" tunnisteella olevat tekstit jotka löytyvät yläpalkin haun kautta. Niitä tulee lisää, kun edistyn. Toivottavasti varsinkin kurssin edetessä (kts. koulutus).

Ne läheiset joille kerron että "harrastan" tätä sanovat yleensä että se selittää ainakin positiivisuuttani. Suurin osa ei ymmärrä mistä on kyse =O). Siksi osittain kirjoitan tätä ja jossain vaiheessa omalla nimellä ja alan julkaista Fb:ssäkin jotain. Ehkä. Katsotaan miten etenee!