Follow my blog with Bloglovin Tietoinen läsnäolo: Tuuli ulisee

25.11.2010

Tuuli ulisee

.:Tämän viikon harjoittelut tähän asti:.

Harjoittelua on kiusannut flunssa joka vie kaikki voimat. Ja raportointia koneen päivitysten yhteydessä havaittu poksahtamassa ollut kovalevy. En ole päässyt vielä hakemaan konetta kotiin. Tuntuu vain että olen kuunnellut tuulen ulinaa alakatossa. Tässä vähän  raporttia kuitenkin harjoittelusta.

Keskilinja
Keskilinjan tsekkaaminen on todella haasteellista. Sitä ei vaan muista! Koneella onneksi mindfulness bell auttaa. Ihan kaikissa arkiaskareissa ei aina asennon korjaaminen ole mahdollista, mutta silloin olen kiinnittänyt huomiota siihen miten kehoni ”makaa”. Miten keskilinja sillä hetkellä on. Ja aika omituisissa asennoissa sitä välillä tulee oltua. Itselleni tyypillistä on se että hartiat ovat edessä, eivätkä oikealla paikalla. Keskilinjakin pysyy paremmin pystyssä vanhalla ratsastajalla. Usein jotain tehdessään huomaa olevansa kuitenkin johonkin päin vino. Esimerkiksi usein istuu paino vain toisella istuinluulla tai hieman kiertuneenä jompaan kumpaan suuntaan.

Hengittelyt
Flunssa on tehokkaasti estänyt hengittämisen muodollisena harjoituksena. En vaan jaksa. Teen lyhyempiä laskemisharjoituksia ehkä tavallista useammin askareiden lomassa. Lapsen nukuttaminen on ehkä se yleisin hetki ja syöttäminen. Mieli alkaa automaattisesti kiinnittää huomiota hengitykseen ja laskee hengen vetoja. Toivon että ehkä jo tänään saan aikaiseksi tehdä kunnon 20 minuutin muodollisen harjoituksen.

Portaat
Portaissa kuljen lähes joka kerran nyt tietoisena. Siihen olen saanut ankkurin paikalleen ja muistan sen tehdä tarkkaavaisesti.

Ei kommentteja: